Vareelevator

Hvis I har brug for at få løftet jeres varefragt til høje niveauer, er en vareelevator en effektiv metode samtidig med, det er et billigere alternativ til andre typer lifte.

Vi klarer al forberedelse og opsætning af jeres vareelevator

Vestsjællands Hydraulik har erfaring med at opbygge skakte i forbindelse med varefragt, og kan derfor hjælpe jer, når I skal have flyttet gods til andre niveauer. Vi klarer montering af skakt og sikkerhedsværn, så I kan arbejde i sikre forhold.

Skakten fremstiller vi ud fra de forhold, der er på stedet og i forhold til de behov, vores kunder har. Eftersom vi har arbejdet med mange vareelevatorer, kan vi hurtigt opbygge skakten, så den passer i højden og til den vægt, den skal løfte.

Årligt eftersyn

Når der arbejdes med tekniske hjælpemidler, kræves det jf. lovgivningen, at der foretages et sikkerhedseftersyn af liftene. Vestsjællands Hydraulik er godkendt til at udføre disse eftersyn.

Kontrolordningen vil forekomme én gang om året, hvor vi kontrollerer jeres lifte. På den måde kan I arbejde under sikre forhold uden ulykker. Vi er meget grundige i vores arbejde, og sikrer alt er, som det bør være.

Reparation og vedligeholdelse

Med vores mange års erfaring med reparation og vedligeholdelse vil vi altid kunne løse det problem, der kan opstå med jeres vareelevator.

Oftest opstår de samme type problemer med kundens vareelevator. Vi har derfor rigeligt udstyr med i vores biler for at forsøge at udbedre problemet eller vedligeholdelsen på stedet. Det er for det meste muligt for os at udføre opgaven hos jer, men i nogle tilfælde er vi nødsaget til at fragte liften tilbage til vores værksted, hvor vi får løst problemet.

Vi ved, vores kunder har travlt, og er afhængige af, at deres elevatorlift fungerer optimalt. Vi arbejder derfor hårdt for at undgå at sænke jeres arbejde mere end nødvendigt.


En vareelevator er god når der skal løftes tungt gods til høje niveauer

Kontakt

Har I brug for at få opbygget en vareelevator eller lignende installationer, er vi de rette til opgaven. I kan kontakte os enten via telefon 28 92 01 83, og så tager vi en snak om det. Ellers kan I skrive til os gennem vores kontaktformular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.


Vestsjællands Hydraulik opsætter jeres vareelevator