Trailerlift – salg, service og reparation

I mange situationer vil en trailerlift være at foretrække. Skal I udføre jeres arbejde i højder, som er mere end 3 meter over jorden, kan denne type lift være god for jer.

Hvorfor vælge en trailerlift?

Eftersom denne lift kan transporteres på en trailer, er det nemt at få den med rundt, når I skal arbejde. Liften egner sig godt til håndværkere, når der skal arbejdes i højden. Specielt hvis arbejdet omhandler opgaver som eksempelvis maling, renovering af facader, udskiftning af lys o.l., vil denne type lift være god. Derudover er det en prisbillig lift, og derfor er det en meget populær lifttype.

Er uheldet ude?

Skulle det ske, jeres lift har brug for at blive repareret, kan vi også hjælpe med det. Med vores mangeårige erfaring er vi i stand til at få jeres trailerlift til at køre som smurt igen. Vi gør det, der skal til for at få løst problemet hurtigst muligt, så I kan komme videre med jeres arbejde. Vi forsøger så vidt muligt at reparere liften på stedet, så det ikke tager for meget af jeres arbejdstid.

Service og vedligeholdelse

Vi ved gennem erfaring hvilke problemer, der typisk kan opstå med en trailerlift. Derfor har vi udstyret vores servicebiler med rigt udstyr, så vi kan komme hurtigt i gang med vedligeholdelsen og reparationen. Vi har et stort lager af hydraulikslanger med os, så vi sikrer os, at vi har de rette elementer til at få klaret opgaven med det samme.

Kontakt os

Har I yderligere spørgsmål, eller ønsker I at vide mere om en trailerlift, og hvorfor I skal vælge den type, skal I ikke holde jer tilbage fra at kontakte os. I kan enten ringe på telefon 28 92 01 83, så vi kan tage en snak, eller også kan i sende en besked via vores kontaktformular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.