Sikkerhedseftersyn af lifte

Vestsjællands Hydraulik er godkendt af FORCE under liftkontrolordningen til at udføre årligt eftersyn på alle former for løftemateriel.

Hvad gør kontrolordningen?

Når der anvendes tekniske hjælpemidler, skal der i henhold til arbejdstilsynets bekendtgørelse 1109, foretages et sikkerhedseftersyn en gang om året. Det er til for at sikre medarbejderne, der arbejder med og på liften. En løbende kontrol er dermed jeres sikkerhed for værkstedets kvalitet, og for at medarbejdernes kvalifikationer altid er de bedste.

Når I får godkendt sikkerhedseftersynet af jeres værksted, vil I kunne vise, at I lever op til arbejdstilsynets krav. Derudover viser I, at sikkerhed er noget, I har fokus på.

Sikkerhedseftersyn af alle typer lifte

​Vestsjællands Hydraulik er godkendt til at foretage sikkerhedseftersyn af lifte, så uanset hvilken lift I har, kan vi efterse den. Når vi laver en aftale om et sikkerhedseftersyn, vil vi komme en gang om året – og i samme måned hvert år.

Vi har udført mange eftersyn af lifte, og vi ved derfor, hvor vi skal være ekstra grundige. Vi gennemgår alle lifte til mindste detalje, så der ikke sker ulykker efterfølgende.

Stikprøver foretaget af FORCE

Selvom vores sikkerhedseftersyn er grundige, kræves det, at der udføres ekstra eftersyn i visse tilfælde. Dette er blot til for at kvalitetssikre eftersynet, så sikkerheden er helt i top – altid.

For at dobbeltsikre jeres lifte vil FORCE foretage stikprøver af vores kontroller. Måden det foregår på er, at vi ved vores kontrol, registrerer hver lift med et nummer hos FORCE. De vil herefter udvælge tilfældige lifte, som de eftertjekker og godkender. På den måde sikrer vi jeres arbejdsplads og jeres sikkerhed på bedst mulig vis.

Et gyldigt årsmærkat fra FORCE er din garanti for sikkerheden.

Kontakt os

Vil I vide mere om et sikkerhedseftersyn til lifte, kan I ringe til os på telefon 28 92 01 83 eller skrive til os via vores kontaktformular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.