Personlift

Vestsjællands Hydraulik har gennem mange år fået stor ekspertise inden for personlifte. Opstår der et problem med jeres lift, kan vi løse det for dig.

Erfaring med alle typer personlifte

Med tiden kræver alle lifte reparation. Det har vi stort ekspertise omkring, og kan derfor hjælpe jer, når den tid kommer for jeres lift. Uanset om det drejer sig om at udskifte bomme eller aksler eller renovering af samme, er det opgaver, vi kan udføre.

Vores mange år inden for feltet betyder, at vi har erfaring med alle typer personlifte. Vi vil derfor altid kunne løse det problem, der er opstået for jer.

Vedligeholdelse af en personlift

For at I kan udføre jeres arbejde optimalt, er det essentielt, at jeres personlift fungerer, som den skal. Gennem hyppigt brug af liften vil det kræve god vedligeholdelse. Vi udfører service af jeres personlift, så I kan sikre jer at kunne udføre jeres arbejde.

Serviceaftale

Hos Vestsjællands Hydraulik tilbyder vi at lave en serviceaftale, hvor vi vil vedligeholde jeres lift og udføre de pågældende reparationer, der skal foretages. Vi kan enten lave aftalen, så vi udfører det hos os på vores værksted, eller at vi kommer ud til jer og får vedligeholdt liften hos jer. Alt efter det vores serviceeftersyn viser, vil vi vurdere, hvordan situationen løses på bedste vis, så I kan komme hurtigt tilbage på liften.

Kontakt os

Har I yderligere spørgsmål vedrørende en personlift eller service og vedligeholdelse af denne type lift, er I velkomne til at kontakte os enten via vores kontaktformular eller ved at ringe på telefon 28 92 01 83.