Løfteborde

I mange situationer vil løfteborde være gode at benytte – både i forhold til små løft men også i forhold til store løft.

Forskellige typer løfteborde

Løfteborde er gode lifte til mange forskellige typer opgaver. Der findes naturligvis mange forskellige typer løfteborde, og alt efter hvilket formål de skal bruges til, er nogle et bedre valg end andre. Nogle løfteborde skal bruges i forbindelse med montagearbejde, andre skal bruges, når der skal arbejdes med el-tavler, og nogle bruges til at løfte tons tungt materiale.

Sikkerhedseftersyn

Det er lovpligtigt at få sikkerhedseftersyn en gang om året, når der anvendes tekniske hjælpemidler. Vestsjællands Hydraulik er godkendt til at udføre disse eftersyn. Det kan være med til at sikre jer og jeres arbejdsgang.

Aftalen omkring et sikkerhedseftersyn af jeres løftebord betyder, at vi vil komme forbi en gang om året. Her vil vi sikre os, at alt er, som det skal være. Vi er meget grundige i vores eftersyn, og vi går ikke, før vi er sikre på, jeres løftebord er sikkert at bruge.


Få et årligt sikkerhedseftersyn af jeres vareelevator


Reparation på alle typer løfteborde

Vestsjællands Hydraulik har arbejdet meget med løfteborde, og vi ved derfor hvilke fejl, der typisk forekommer. Vi har derfor udstyret vores biler med diverse udstyr, så vi kan udbedre fejl eller foretage reparationer af jeres løftebord. Det betyder samtidig, at vi oftest kan løse problemet hos jer. Hvis reparationen er mere omfattende, vil vi transportere jeres løftebord til vores værksted i Asnæs.

Vi har stort fokus på at gøre vores kunder tilfredse, og vi sætter derfor en stor ære i at udføre vores arbejde ordentligt. Derfor sørger vi for, at vores reparationer også indebærer vedligeholdelse. På den måde kan vi bedst sikre os, at I kan bruge jeres løftebord til at udføre jeres arbejde.

Kontakt os

Hvis I har yderligere spørgsmål vedrørende løfteborde, skal I være velkomne til at kontakte os enten via telefon 28 92 01 83 eller via vores kontaktformular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.


Løfteborde er gode i mange forskellige situationer