JJ Hydraulik A/S overtager Vestsjællands Hydraulik Aps

JJ Hydraulik’s køb af virksomheden Vestsjællands Hydraulik er nu trådt i kraft. Med overtagelsen følger den tidligere ejer Thomas Pedersen, samt hans viden og ekspertise i lifte og hydraulik generelt.

Vi yder naturligvis den samme gode service, og kan nu tilbyde vores kunder en bredere vifte af ekspertise.

Thomas er stadig vores go-to-guy når det kommer til lifte, men vi har også folk specialiseret inden for entreprenørmaskiner, kraner og ikke mindst en smedeafdeling til reparationer af skovle og lignende opgaver.

https://jjhydraulik.dk/omtale/overtagelse-af-vestsjaellands-hydraulik-aps/

LØFTEBORDE


I mange situationer vil løfteborde være gode at benytte – både i forhold til små løft men også i forhold til store løft.

Forskellige typer løfteborde

Løfteborde er gode lifte til mange forskellige typer opgaver. Der findes naturligvis mange forskellige typer løfteborde, og alt efter hvilket formål de skal bruges til, er nogle et bedre valg end andre. Nogle løfteborde skal bruges i forbindelse med montagearbejde, andre skal bruges, når der skal arbejdes med el-tavler, og nogle bruges til at løfte tons tungt materiale.

Sikkerhedseftersyn

Det er lovpligtigt at få sikkerhedseftersyn en gang om året, når der anvendes tekniske hjælpemidler. Vestsjællands Hydraulik er godkendt til at udføre disse eftersyn. Det kan være med til at sikre jer og jeres arbejdsgang.

Aftalen omkring et sikkerhedseftersyn af jeres løftebord betyder, at vi vil komme forbi en gang om året. Her vil vi sikre os, at alt er, som det skal være. Vi er meget grundige i vores eftersyn, og vi går ikke, før vi er sikre på, jeres løftebord er sikkert at bruge.

Reparation på alle typer løfteborde

Vestsjællands Hydraulik har arbejdet meget med løfteborde, og vi ved derfor hvilke fejl, der typisk forekommer. Vi har derfor udstyret vores biler med diverse udstyr, så vi kan udbedre fejl eller foretage reparationer af jeres løftebord. Det betyder samtidig, at vi oftest kan løse problemet hos jer. Hvis reparationen er mere omfattende, vil vi transportere jeres løftebord til vores værksted i Asnæs.

Vi har stort fokus på at gøre vores kunder tilfredse, og vi sætter derfor en stor ære i at udføre vores arbejde ordentligt. Derfor sørger vi for, at vores reparationer også indebærer vedligeholdelse. På den måde kan vi bedst sikre os, at I kan bruge jeres løftebord til at udføre jeres arbejde.

Kontakt os

Hvis I har yderligere spørgsmål vedrørende løfteborde, skal I være velkomne til at kontakte os enten via telefon 30 32 23 41 eller via vores kontaktformular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

REFERENCER & LEVERANDØRER

VI KAN OGSÅ TILBYDE
EN SERVICE AFTALE

NÅR TILLID SKABER BÅND

Info

Vestsjællands Hydraulik

Håbetvej 24
4440
Mørkøv
T: 30 32 23 41

CVR: 30004965

Kontakt os

    FIND VORES VÆRKSTED HER